Een origineel kunstwerk aan de wand is dé manier om uw woning of bedrijfsruimte aan te kleden. Er is kunst in alle soorten en maten en naar ieders smaak. Kunst kan zelfs een investering zijn.

Collectie
Kunsthandel Veenstra heeft in 55 jaar een indrukwekkende collectie opgebouwd met kunstwerken in allerlei stijlen. U kunt bij ons terecht voor kunst in iedere prijsklasse. Onze collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met actuele werken. U kunt onze collectie voor aan de wand vinden onder ‘collectie’. Onze gehele collectie is zowel te koop als te huur. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel, waar u onze collectie in alle rust kunt bekijken. Wij adviseren u graag.

Naast kunst voor aan de wand hebben wij ook beelden en glaswerk.

Inclusief lijst
Uiteraard is een kunstwerk pas compleet met een mooie en passende lijst. Wij lijsten onze werken zelf in. Wanneer u bij ons een kunstwerk koopt, bent u verzekerd van een hoogwaardige inlijsting. Uiteraard kunnen wij ieder werk voorzien van een inlijsting op maat naar uw wensen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden onder ‘lijstenmakerij’.